Pääkaupunkiseudun keuhkofibroosia sairastavat läheisineen

Ajankohta:
26.08.2017 -
Paikka:

Luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, Espoo.

Järjestäjä:
Pääkaupunkiseudun Hengitys
Vastuuhenkilö:
Jukka Kilpeläinen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
18.08.2017
Kuvaus:

Ohjelma:

Klo 11 Lipun nosto Haltiassa, luontoaiheista ohjelmaa Haltia-salissa

Klo 12-13.15 Keuhkofibroosia sairastavien ja läheisten vertaistapaaminen kahvin / teen, sämpylöiden ja pullien äärellä Haltian ravintolan perimmäisessä tilassa oikealla (meille varattu omat pöydät!)

Klo 13.30 Mahdollisuus osallistua Hengitysliiton järjestämään kävelyretkeen esteettömällä reitillä (pituus 2km), tämän jälkeen yhteiskuljetus Mustalammen konserttiin sukkulabussilla (konserttipaikan lähistöllä ei pysäköintimahdollisuutta!)

klo 15 Ylioppilaskunnan Laulajien eli YL:n ja Tapiolan kuoron konsertti Mustalammella. Konsertti on kaikille avoin ja maksuton. Haukkalammella Mustalammen vieressä on ruokamyyntiä

Noin 16.30 Paluu Haltiaan patikoiden tai sukkulabussilla

klo 18- Mahdollisuus piknikkiin ja yhteislaulukonserttiin Haltian lähettyvillä. Hengitysliiton teltta/standi kentän laidalla, kannattaa vierailla tutustumassa! HUOM: matka Haltian parkkipaikalta yhteislaulukonserttialueelle noin 500m.

Ohjelmaa Haltiassa riittää klo 21 saakka, katso tarkemmin täällä.

Ilmoittaudu tilaisuuteemme viimeistään pe 18.8.2017 Jukka Kilpeläinen p. 0407655313 jukka.kilpelainen@iki.fi.