Hengitysliiton uutissyöte

19.06.2017
Hengitysliitto käynnistää sosiaalisessa mediassa kampanjan #sisailmastasairaana. Kampanjan tarkoitus on kerätä sisäilmasta sairastuneiden kuvia sairauden vaikutuksesta arkeensa.
19.06.2017
Päivitetty Käypä hoito -suositus korostaa, että uniapnea pitäisi todeta ja hoitaa nykyistä varhemmin. Näin voitaisiin välttyä sairauden aiheuttamilta pitkäaikaissauksilta.
5.06.2017
Sisäilma kokemuksena -tutkimusprojektin aineistosta käy ilmi, että sisäilmaongelmat ovat aiheuttaneet sisäilmasta sairastuneille lukuisia vaikeuksia. Sairastuneiden oikeanlainen kohtaaminen ja kunnollinen tiedonkulku voivat vähentää ongelmien kumuloitumista.
22.05.2017
Hengitysliiton liittovaltuuston kevätkokous otti kantaa omaishoitolain uudistuksen seurauksiin: omaishoitajien tuen määrää ei tule vähentää, vaan päinvastoin siihen tulee satsata entistä enemmän.
5.04.2017
Harvinaiset-verkosto tekee kyselyn harvinaissairaille ja heidän läheisilleen sairauden hoitoon ja seurantaan sekä yliopistosairaaloihin perustettujen harvinaissairauksien yksiköiden toimintaan liittyen.

Sivut