Hengitysliitto liikutti ihmisiä 100 lasissa Suomi Areenalla

14.07.2017
Hittituotteeksi osoittautunut Suomi liikkuu 100 -lasissa keppijumppa liikutti ihmisiä Porissa. Mukaan lähtivät niin kansalaiset, julkkikset kuin Suomi Areenan juontajatkin.

Hengitysliitto toi hyvää mieltä ja lisäsi osallistujien kehon vetreyttä yhteisjumpalla Suomi Areenassa 10.-14.7. Porissa. Kaunis sää suosi kävijöitä ja halutessaan pääsi myös poseeraamaan oman jumppakeppiliikkeensä. Katso tapahtumaan osallistuneiden kuvat Arkiliikunnan SM-kisat facebook-sivuilta.

Suomi liikkuu 100 lasissa! on osa itsenäisen 100-vuotisen Suomen juhlakampanjaa ja Hengitysliiton 30-vuotiaan liikuntajärjestön juhlataivalta. Innostamme ihmisiä lisäämään arjen liikkumista keveällä keppijumpalla.

Keppijumppa innosti myös Ylen lähetyksessä Suomi Areenan juontajia jumppaamaan. Loppukevennys löytyy Yle Areenasta, 49:50 minuutin kohdalta Yle Areena: SM-viikko

Aiheesta muualla:

Kuvia Suomi Areenasta löydät Hengitysliiton facebook-sivuilta.

Helppoja kotijumppaliikkeitä saat Hengitysliiton keppijumppavideolta.