Contact details & management

How to reach us:

How to reach us: Tel. +358 20 757 5000 firstname.lastname(a)hengitysliitto.fi,

Oltermannintie 8,

PL 40, 00621 Helsinki, Finland

How to find the head office:

From the centre of Helsinki:

 • Take the commuter train I from Helsinki Central Railway Station to Käpylä railway station.
 • Take Bus 64 from Helsinki Central Railway Station, get off at the Mäkitorpantie stop.
 • Take Bus 69 from Kamppi, get off at the Mäkitorpantie stop.
 • Local and regional buses also stop at the Käpylä railway station.

From the airport:

 • Take commuter train P from Terminal 2 to the Käpylä railway station
 • Take bus 615 to the Käpylä railway station

Invoicing details:

Business ID: 0201472-1.

We prefer e-invoicing. Operator: Basware Operator code: BAWCFI22 E-invoicing address/EDI code: 00370201472110000. The name and cost centre of the orderer must be stated on the invoice.

Our invoicing address for paper invoices is:

Organisation for Respiratory Health in Finland / Head office, PL 389, 90101 Oulu, Finland

Organisation for Respiratory Health in social media

 • Facebook : 2672407962787726

  Hengitysliitto

  Helsingin Sanomissa julkaistiin 26.5. kärkevästi otsikoitu laaja artikkeli sisäilmaongelmien ristiriitaisesta todellisuudesta. Artikkelissa tuotiin esille, ettei vieläkään ole olemassa tutkittua tietoa, mitkä mekanismit kosteusvaurioissa sairastuttavat osan ihmisistä. Se kuitenkin tiedetään, että osa ihmisistä oireilee ja sairastaa sisäilmasta.

  Hengitysliiton mielestä lisää tutkittua tietoa tarvitaan, jotta saadaan hoidettua sekä ihmiset että rakennukset. Sisäilmaongelmia tuottavat kosteus- ja homevaurioiden lisäksi monet muut sisäilman epäpuhtaudet. Jokaisella oireilevalla ja sairastavalla ihmisellä on oikeus tulla kunnioittavasti kohdatuksi ja saada apua tilanteeseensa. Artikkelia lainaten: "Tärkeintä olisi saada palautetta potilaan toimintakyky, edes osittain. Se ei onnistu, jos lääkäri vähättelee potilaan oireita tai ei usko tämän kertomaa."

  Hengitysliiton mielestä astmaan on suhtauduttava vakavasti. Kyseessä on keuhkoputkien limakalvojen pitkäaikainen tulehdussairaus, jonka oireita ovat pitkittynyt yskä, limannousu ja hengenahdistus. Astma on keuhkosairaus, joka on hyvin hoidettavissa lääkityksellä. Hoidon tavoitteena on oireeton arki, joka tarkoittaa sitä, että altistuminen ulkoisille ärsykkeille on katkaistava. Tiloista, jotka provosoivat oireet, on päästävä pois. Ihmisen elämänlaadulle astmaan sairastumisella on väliä.

  Helsingin Sanomien artikkeliin voi tutustua täällä: https://bit.ly/2XaEaMy. Artikkeli avautuu vain HS:n tilaajille.

 • Facebook : 2670313212997201

  Hengitysliitto

  Stumppi-neuvontapuhelin (puh. 0800 148 484) tarjoaa maksutonta tukea ja neuvontaa tupakoinnin lopettamisessa. Stumppiin ja Hengitysliittoon voi tutustua tänään Maailma kylässä | World Village Festival -festivaaleilla. Tulkaa tapaamaan meitä klo 11 alkaen Mahdollisuuksien torille. www.stumppi.fi