Kielet

Päivitä tietosi sosiaaliturvasta

Mihin apuun, tukeen ja korvauksiin minulla on oikeus, kun sairastan hengityssairautta? Miten pääsen kuntoutukseen? Miltä luukulta haen vammaisen pysäköintilupaa?

Vastaukset näihin ja muihin visaisiin kysymyksiin saat verkkoluennolla tiistaina 3.4. kello 18. Aiheeseen johdattaa Hengitysliiton sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija Sari Mäki.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, jossa on äänilaite, nettiyhteyden ja sähköpostiosoitteen. Ilmoittaudu lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen paivi.suuniittu(a)hengitysliitto.fi. Saat sähköpostitse linkin, jolla pääset osallistumaan. Tervetuloa kuulolle!

Sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija Sari Mäki

Hengitysliitto sosiaalisessa mediassa

 • Facebook : 2660527923975730

  Hengitysliitto

  Sisäilmasta sairastuneiden vertaispuhelin palvelee tiistaisin klo 9−12 ja torstaisin klo 16−19 numerossa 044 407 7010. Vertaispuhelin tarjoaa sisäilmasta sairastuneille ja siitä oireileville sekä heidän läheisilleen tukea sisäilmasairauden kanssa elämiseen. Vertaispuhelimessa päivystävät liiton kouluttamat vapaaehtoiset.

  Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Hae päivystäjäksi sisäilmasta sairastuneiden vertaispuhelimeen: https://bit.ly/2Bjkopt

 • Facebook : 2658866740808515

  Hengitysliitto

  Hengitysliitto lahjoittaa vuonna 2019 noin 70 häkämittaria 6 paikkakunnan äitiysneuvoloihin ympäri Suomea. Häkämittarien avulla kannustetaan savuttomuuteen ja tuetaan raskausaikana vanhempia nikotiinituotteiden käytön lopettamiseen. Viime viikolla lahjoituksia tehtiin muun muassa Sallan ja Kemijärven neuvoloihin. Kuvissa terveydenhoitajat Tarja Ojanen, Riitta Vartioniemi-Iso-Heiko ja Maria Lyytikäinen Kemijärveltä sekä terveydenhoitaja Miia Kivelä Sallasta. Lue lisää https://bit.ly/2WNJ7La

 • Facebook : 2653345238027332

  Hengitysliitto

  Tule kokeilemaan puistogolfia Jyväskylän kirkkopuistoon. Pelit ovat käynnissä tänään ja huomenna Hengitysliiton Kirkkopäivien pisteellä.

  #kirkkopäivät #liikunta #puistogolf #urheilu