Hengitysliitto ja Luovi mukana Suomi-Areenassa

Hengitysliitto nostaa Suomen yhdessä suurimmassa kesätapahtumassa esille hengitysterveyden ylläpitämisen ja hengityssairaiden asiat. Ammattiopisto Luovi puolestaan nostaa esiin yhteistyökumppaneiden kanssa osatyökykyiset mahtavana mahdollisuutena.

Tule mukaan tai virittäydy verkossa liiton kanavien kautta tunnelmaan:

• ke 18.7. keskustelutilaisuus: Yksi elämä –hanke & yhteistyökumppanit
  • to 19.7. keskustelutilaisuus: Hengitysliitto & Luovi & yhteistyökumppanit

Kansalaistorilla asiantuntijat tavattavissa 19.-20.7.

Tarkempi ohjelma julkaistaan verkossa ennen juhannusta. Silloin löydät tarkemmat ajankohta- ja puhujatiedot Hengitysliiton tapahtumakalenterista.

Hengitysliitto sosiaalisessa mediassa

• Facebook : 2407519885943203

Hengitysliitto

Iho kutisee, silmiä kirvelee, limakalvot kuivuvat ja hengitysteitä ärsyttää. Ollaan tultu Suomessa vuodenaikaan, jossa ulkoilma ja siten myös sisäilma, alkavat kuivua. Kuivalla säällä asunnon sisäilman kosteuspitoisuuden säätelyn merkitys kasvaa. Asunnon kosteutta voi säädellä muun muassa laskemalla sisäilman lämpötilaa ja parantamalla asunnon ilmanvaihtoa. Lue tarkemmat ohjeet Hengitysliiton sisäilma-asiantuntija Kirsi Säkkisen blogikirjoituksesta.

• Facebook : 2407149575980234

Hengitysliitto

Jokainen voi itse vaikuttaa siihen, millaista savua oman talon piipusta tupruaa. Polttotapahtuman kriittisin vaihe päästöjen kannalta on syttyminen ja palamisen alkuvaihe. Sytyttämällä oikein voit siis helposti vaikuttaa poltosta aiheutuvien päästöjen määrään. Näin sytytät oikein:

- Tarkista ennen tulen tekemistä, että tuhka on poistettu asianmukaisesti, ja pellit ovat auki.
    - Lado puut vaakatasoon siten, että palamisilma pääsee kiertämään pilkkeiden välistä.
    - Aseta isot puut alle, pienemmät päälle, ja ylimmäksi sytykkeet.
    - Jätä vapaata tilaa vähintään kolmasosa tulipesän korkeudesta.
    - Huolehdi, että huoneeseen tulee riittävästi korvausilmaa.

• Facebook : 2407082829320242

Hengitysliitto

Vuoden viimeisessä Hengitys-lehdessä on teemana keuhkoahtaumatauti. Lue lehdestä myös kattava tietopaketti ravinnon vaikutuksesta aivojesi terveyteen, perehdy videopalvelu YouTuben alkeisiin ja katso, minkälaisia työkaluja HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti tarjoaa menestykseen. Lue lisää: https://bit.ly/2GpEyDd

• Facebook : 2405665772795281