Pohjois-Suomen harvinaisten keuhkosairaiden verkkoluentotilaisuus

Järjestäjä:
Napapiirin Hengitysyhdistys
Vastuuhenkilö:
Marika Kiikala-Siuko, p. 050 539 3071 tai marika.kiikala-siuko@hengitysliitto.fi
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
11.11.2020
Kuvaus:

Verkkoluennossa on mukana dosentti, LT, keuhkosairauksien erikoislääkäri Tuula Toljamo ja Hengitysliiton asiantuntija Marika Kiikala-Siuko.

Lisätietoja ja ILMOITTAUTUMINEN 11.11. mennessä marika.kiikala-siuko@hengitysliitto.fi. Ilmoittautuneille toimitetaan linkki verkkoluentoon.

Lisätietoja:

Tarvitset osallistumista varten älylaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänilaite, mieluiten kuulokemikrofoni.

Voit ladata Teams-sovelluksen laitteellesi tai osallistua keskusteluun selaimella. Teamsia tukevia selaimia ovat Microsoft Edge ja Chrome. Ohje Teamsin lataamiseen ja liittymiseen löytyy täältä: https://bit.ly/3dUezzy.

Jos osallistut verkkokeskusteluun ensimmäistä kertaa, varaa hiukan aikaa yhteyden luomiseen ja testaamiseen.