Uniapneahoitajan opastusilta uniapneaa sairastaville

Viimeinen ilmoittautumispäivä:
5.11.2020
Kuvaus:

Uniapneahoitaja Markku Keski-Rahkosen keskustelu- ja kyselytunti uniapneaa sairastaville hengitysyhdistysten jäsenille. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteella paivi.suuniittu@hengitysliitto.fi. Kerro viestissä jäsennumerosi. Saat paluupostissa osallistumislinkin.

Lisätietoja:

Pääset mukaan keskusteluun klikkaamalla tilaisuuden osallistumislinkkiä, jonka saat sähköpostitse. Kun liityt keskusteluun, osallistujanimeksi riittää etunimesi.

Tarvitset osallistumista varten älylaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänilaite, mieluiten kuulokemikrofoni.

Voit ladata Teams-sovelluksen laitteellesi tai osallistua keskusteluun selaimella. Teamsia tukevia selaimia ovat Microsoft Edge ja Chrome. Ohje Teamsin lataamiseen ja liittymiseen löytyy täältä: https://bit.ly/3dUezzy.

Jos osallistut verkkokeskusteluun ensimmäistä kertaa, varaa hiukan aikaa yhteyden luomiseen ja testaamiseen.