Voimavarailta hengityssairautta sairastavien läheisille

Viimeinen ilmoittautumispäivä:
2.12.2020
Kuvaus:

Hyvä elämä, merkityksellinen elämä on aiheena tässä hengityssairautta sairastavien keskusteluillassa. Mitä se sinulle tarkoittaa? Kuinka löytää ja vahvistaa hyvää omassa elämässä? Keskustelua johdattaa ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Inga Järvinen.

Mukaan mahtuu rajallinen joukko osallistujia. Ilmoittaudu osoitteella paivi.suuniittu@hengitysliitto.fi. Ilmoita viestissä jäsennumerosi. Saat osallistumislinkin paluupostissa.

Määrittelemme läheisen laveasti. Keskustelemaan ovat tervetulleita niin sairastavien puolisot ja lapset kuin ystävät, harrastuskaverit ja appivanhemmatkin.

Lisätietoja:

Pääset mukaan keskusteluun klikkaamalla tilaisuuden osallistumislinkkiä, jonka saat sähköpostitse. Kun liityt keskusteluun, osallistujanimeksi riittää etunimesi.

Tarvitset osallistumista varten älylaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänilaite, mieluiten kuulokemikrofoni.

Voit ladata Teams-sovelluksen laitteellesi tai osallistua keskusteluun selaimella. Teamsia tukevia selaimia ovat Microsoft Edge ja Chrome. Ohje Teamsin lataamiseen ja liittymiseen löytyy täältä: https://bit.ly/3dUezzy.

Jos osallistut verkkokeskusteluun ensimmäistä kertaa, varaa hiukan aikaa yhteyden luomiseen ja testaamiseen.