Liikkuva yhdistys -hanke (2017-2019)

Hengitysliitto on mukana Liikkuva yhdistys -hankkeessa yhdessä Aivoliiton, Diabetesliiton, Sydänliiton ja Syöpäjärjestöjen kanssa.

Rakennamme yhdessä yhdistystemme kanssa uudenlaista liikuntatoiminnan kehittämismallia sekä liikuntatoiminnan kehittämisverkostoa. Jos olet liikunnasta innostunut ja kiinnostunut yhdistysten liikuntatoimen kehittämisestä, ota yhteyttä ja tule mukaan aktiiviseen valmentajaverkostoomme!

Yhteyshenkilöt: Liikkuva yhdistys -hankkeen suunnittelija Eira Taulaniemi, eira.taulaniemi@diabetes.fi tai Hengitysliiton suunnittelija Veera Farin, veera.farin@hengitysliitto.fi

Lisätietoja hankkeesta löydät Yhdistysnetistä.

Hankkeeseen liittyen järjestetään kaksi Liikkuva yhdistys -valmentajakoulutusta syksyllä 2018. Kuopiossa 13.10.2018 ja Tampereella 27.10.2018. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ja ohjelmasta löydät klikkaamalla alla olevia tapahtumien esitteitä.

Liikkuva yhdistys -valmentajakoulutus Tampere

Kuopio