Hengitysliiton koronailta: Mihin kaikkeen koronavirus vaikuttaa?

Hengitysliiton koronailta kaikille kiinnostuneille striimattuna verkossa maanantaina 9.11.2020 klo 18.00–19.00.

Mihin kaikkeen koronavirus vaikuttaa? Minkälainen on sairastamisen ja toipumisen kirjo? Keuhkosairauksiin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri, LT Jere Reijula alustaa ja vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin.

Osallistu koronailtaan tästä linkistä. Luennon aikana voit kirjoittaa asiantuntijalle kysymyksiä viestiseinälle. Voit lähettää kysymyksiä myös etukäteen 2.11. mennessä tällä lomakkeella.

Luento on suora (striimattu) verkkolähetys. Tässä tilaisuudessa kannattaa olla kuulolla, sillä siitä ei tehdä tallennetta.

Lue kooste aikaisemmasta koronaillasta

Hengitysliitto järjesti kesäkuussa 2020 koronaillan, jossa Jere Reijula puhui koronasta. Lue Hengitys-lehti nettiextra koronaillan annista.

Oletko sairastanut koronan? – osallistu vertaiskeskusteluun

Oletko sairastanut koronan? Haluatko keskustella ja vaihtaa kokemuksia koronan aiheuttamista oireista ja toipumisesta?

Hengitysliitto järjestää COVID-19 sairastaneille vertaiskeskustelun verkossa tiistaina 17.11.2020 kello 18.00–19.30. Keskustelemme luottamuksellisesti. Mukana Hengitysliiton asiantuntijoita.

Tapaaminen järjestetään Microsoft Teamsilla. Linkki verkkokeskusteluun lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen verkkolomakkeella 12.11. mennessä

Hengitysliitto sosiaalisessa mediassa