Ammattiopisto Luovi on mukana SuomiAreenassa

15.06.2018
Ammattiopisto Luovi
Napakymppi! Osatyökykyiset mahtavana mahdollisuutena -keskustelu SuomiAreenalla to 19.7. Keskustelijoina ovat muun muassa presidentti Tarja Halonen ja Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Ammattiopisto Luovista keskusteluun osallistuu johtaja Hannu Koivula.

Työkykymme voi vaihdella elämän aikana – jokainen meistä voi työllistyä kunhan sopiva tehtävä ja tuki löytyy!

Keskustelu järjestetään torstaina 19.7. klo 11.30-12.30 Porin kaupungintalon pihalla.

Keskustelijoina:

Tarja Halonen presidentti
Mikael Pentikäinen toimitusjohtaja Suomen yrittäjät
Sari Laiho toiminnanjohtaja Tapaturma- ja sairausinvalidien liitto
Hannu Koivula johtaja Ammattiopisto Luovi
Jenny Närhinen toimitusjohtaja Myö Hostel
Riitta Malkamäki kouluttaja psykoterapeutti VET Sano Ky
Juontaja: Marjukka Havumäki uutistoimittaja YLE

Tervetuloa seuraamaan keskustelua paikanpäälle Poriin! Voit seurata keskustelua suorana myös MTV Katsomossa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa tunnuksilla #työkyky #suomiareena

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä:

Hengitysliitto/Ammattiopisto Luovi, Invalidiliitto ry, Tapaturma- ja sairausinvalidien liitto ry
Osatyökykyisille tie työelämään – SATAOSAA- Satakunnan mallit työllistymiseen ja osallisuuteen