Happi loppuu sisäilmassa – lue uusin #Asuoikein -blogi-kirjoitus

10.10.2018
Mies herää ja venyttelee
Makuuhuoneen tunkkainen ilma voi johtua huoneilman liian suuresta hiilidioksidipitoisuudesta. Lue lisää aiheesta sisäilma-asiantuntija Kirsi Säkkisen uudesta #Asuoikein -blogi-kirjoituksesta.

Hengitysliitto kommentoi blogi-kirjoituksissaan ulkopuolisena asiantuntijana ”Asu Oikein” -projektin tuotoksia eli analysoi sisäilman olosuhteita 4 kohteessa, 2 omakotitalossa ja 2 kerrostaloasunnossa. Seuranta toteutetaan suomalaisen Soficta Oy:n kehittämän langattoman Aistio-järjestelmän avulla.

Blogi-kirjoitukset julkaistaan n. 6 viikon väliajoin Hengitysliiton verkkosivuilla puolen vuoden ajan. Blogeissa keskitytään aina johonkin sisäilman olosuhteeseen. Tällä kertaa vuorossa on sisäilman hiilidioksidipitoisuus.

Lue Kirsi Säkkisen uusin blogi-kirjoitus Happi loppuu eli juttu hiilidioksidista sisäilmassa. Voit myös tutustua kaikkiin seurantaprojektin blogi-kirjoituksiin.