Hengitysliiton Iso kiitos tänään Yle 1 klo 19.55

8.10.2014
Maailmalta
Tänään nähtävässä Hengitysliiton ensimmäisessä Iso kiitos -jaksossa keuhkojensiirron kokenut entinen aitajuoksija Tuija Helander kertoo vaikeasta sairaudestaan ja leikkauksesta toipumisestaan. Toinen Hengitysliiton jaksoista esitetään 5.11. klo 19.55.

Iso kiitos on Yle TV1:llä keskiviikkoisin 24. syyskuuta klo 19.55 alkaen esitetty lämminhenkinen sarja, jossa vakavan sairauden kokenut ihminen kiittää henkilöä, joka auttoi häntä, kun hätä oli suurin.

Kiitoksen kohteet vaihtelevat läheisestä ystävästä hoitaneeseen lääkäriin ja vertaistukihenkilöstä järjestön ammattiauttajaan. Kukin jakso päättyy kiittäjän ja kiitettävän kohtaamiseen. Sarjan perusviesti on, että vakavankaan sairauden kohdatessa kenenkään ei tarvitse jäädä yksin.

Ison kiitoksen ovat tuottaneet Diabetesliitto, Hengitysliitto, Sydänliitto ja Syöpäsäätiö.

Katso Iso kiitos Yle Areenassa