Hengitysliiton mobiilijäsenpalvelu Mopsi ladattu jo lähes 2000 kertaa

30.09.2019
Hengitysliiton mobiilijäsenpalvelu
Mopsin jäseneduista löydät muun muassa Lempeä liike -liikuntaryhmän treenitunnit ja Tuija Rantamaan MediYoga-verkkointensiivikurssin. Mopsin kautta saat puhelimesi näytölle muistutuksen Hengitysliiton tulevista tapahtumista.

Mopsista löydät myös liiton ja hengitysyhdistyksien tapahtumat. Mopsista voit soittaa Hengitysliiton palvelupuhelimiin helposti, vaikka matkan päältä. Lisäksi Mopsissa luet näppärästi liiton uutiset, päivität jäsentietosi sekä kerrot meille toiveesi, ideasi tai palautteesi.

Mistä Mopsin saa?

Mopsin voi ladata iPhone puhelimeen AppStoresta hakusanalla ”Hengitysliitto”. Android-puhelimeen (esim. Huawei-, Samsung-, uudet Nokia-merkkiset puhelimet) löydät Mopsin GooglePlay-sovelluskaupasta samalla hakusanalla. Vanhoihin Nokia- ja Lumia-puhelimiin saat Mopsin lähettämällä tekstiviestin ”HL jäsen” numeroon 16323.

Katso tarkemmat ohjeet lataamiseen osoitteesta www.hengitysliitto.fi/jasenpalvelu.