Hengitysliiton uuden liittohallituksen kokoonpano ja uudet puheenjohtajat

26.01.2019
Oikeuden nuija
Hengitysliiton liittovaltuusto valitsi kokouksessaan 26.1. liitolle uuden liittohallituksen kaudelle 2019-2022, sekä liittohallituksen puheenjohtajat ja liittovaltuuston puheenjohtajat.

Liittovaltuuston tekemissä valinnoissa painotettiin sekä jatkuvuutta että uudistumiskykyä, valittujen henkilöiden monipuolista taustaa ja asiantuntemusta, sekä heidän vahvaa taloustietämystä ja laajoja verkostoja. Kaikki päätökset tehtiin yksimielisesti.

Liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Arja Karhuvaara ja varapuheenjohtajaksi Veikko Isoniemi.

Liittohallituksen puheenjohtajaksi valittiin keuhkosairauksien erikoislääkäri, LT Marina Erhola ja varapuheenjohtajaksi Arto Alanko.

Liittohallitukseen valittiin Olli Tuomi, Irmeli Rosenberg, Marjatta Rintala, Outi Lukkarila, Osmo Tirkkonen, Maija Kaverinen, Matti Sipiläinen, Jaakko Okkonen ja Martti Savolainen.