Hengitysliiton Youtube-kanavalla uutta sisältöä

14.03.2019
Youtube soittolistat Hengitysliitto
Vieraile Youtube-kanavallamme ja tutustu videosisältöihin soittolistojen avulla. Tuoreimpia videoita kanavalla ovat Hengitysliiton vaalivaatimusvideot sekä IPF-liikuntavideot. Lisäksi löydät sieltä aina ajankohtaiset verkkokurssit uniapneasta, keuhkoahtaumataudista ja astman omahoidosta.

Hengitysliiton Youtube-kanava tarjoaa muun muassa asiantuntijoiden verkkoluentosarjoja astmasta, uniapneasta ja keuhkoahtaumataudista. Kanavallamme on runsaasti myös ohjattua liikuntaa ja hengitysharjoituksia kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Löydät kanavaltamme myös ohjeita ja neuvoja kodinhoitoon ja huoltoon: Hei, me siivotaan! -videosarjan avulla huolehdit ilmanvaihdon säännöllisestä huollosta sekä putsaat pohjaan palaneen kattilan ja pidät banaanikärpäset loitolla keittiöistäsi. Sarja on tehty yhdessä Marttaliiton ja KiiltoClean Oy:n kanssa.

Kätevimmin saat käsityksen Hengitysliiton videotarjonnasta niin sanottujen soittolistojen avulla.

Tutustu Youtube-kanavaamme ja soittolistoihin tästä