Hengitysliitto kehottaa tarkkaavaisuuteen Pohjois-Suomen alueella

11.10.2019
Kuntotarkastus
Kalajoella ja Kärsämäellä on liikkunut viime kuukausina henkilö, joka myy ovelta ovelle ilmanvaihtotarkastuksia ja -saneerauksia. Henkilö kertoo tekevänsä yhteistyötä Hengitysliiton kanssa, mikä ei pidä paikkansa.

Hengitysliitto ei tee tämänkaltaista yhteistyötä, jossa myydään ovelta ovelle -menetelmällä kuntotutkimuksia tai ilmanvaihtosaneerauksia.

Hengitysliitto ei myöskään suosittele yksittäisiä kuntotutkimuksia tai ilmanvaihtosaneerauksia tekeviä yrityksiä, eikä vastaa niiden palveluista, vaikka liitto antaisi alan yritysten mainostaa omissa julkaisuissaan.

Hengitysliitto suosittaa käyttämään sertifioituja asiantuntijoita. Heistä löytyy luotettavasti tietoa FISEn ylläpitämästä pätevyysrekisteristä.