Kielet

Katja Holm hotelli Lasaretin (TaitoReitti Oy) toimitusjohtajaksi

10.05.2019
Meiltä
Lasaretin saari
Oulussa Lasaretinsaarella sijaitseva hotelli Lasaretti ja ravintola Virta saavat uuden johtajan. Työt uusi toimitusjohtaja Katja Holm aloittaa 10.6.2019.

Katja Holm tuo mukanaan erityisesti ravintolatoiminnan kehittämisen osaamista. Hän siirtyy toimitusjohtajan tehtäviin Juvenes Yhtiöt Oy:n Kampus- ja tapahtumapäällikön tehtävistä.

"Katja Holmilla on vankka ja laaja alan kokemus. Henkilöstöjohtamisen lisäksi hänen vahvuutensa on laadukas ja asiakaskeskeinen tuloksellisen toiminnan johtaminen", Hengitysliiton toiminnanjohtaja Markku Hyttinen kommentoi nimitystä.

"On hienoa päästä rakentamaan henkilöstön kanssa yhteistyössä uusia palveluja upeaan ympäristöön. Hotelli Lasaretissa on tehty järjestelmällisesti pitkäjänteistä ja laadukasta työtä, josta voi olla ylpeä", Katja Holm iloitsee.

Hotelli Lasaretin ja ravintola Virran remontit valmistuvat kokonaisuutena asiakaskäyttöön kesäkuun alkupäivinä. Jatkossa isot seurueet sekä kokous- että tilausravintolapuolella saavat nauttia ainutlaatuisen tunnelman lisäksi entistäkin paremmasta palvelusta ja puitteista parhaisiin hetkiin. Lisätiedot: www.lasaretti.com.

Lisätiedot:

Markku Hyttinen Toiminnanjohtaja Hengitysliitto ry 040 516 3641 markku.hyttinen@hengitysliitto.fi