Katso astman omahoidon verkkokurssi Youtube-kanavallamme

22.05.2018
Astman omahoito verkkokurssi
Astman omahoidon verkkokurssi auttaa sinua huolehtimaan itsestäsi ja läheisistäsi. Katso verkkokurssi kokonaisuudessaan Hengitysliiton Youtube-kanavalla.

Verkkokurssilla käsitellään muun muassa aikuisena alkanutta astmaa uusien tutkimustulosten näkökulmasta, annetaan liikuntaohjeita astmaa sairastaville sekä esitellään ja opastetaan lääkeinhalaattorien käyttöä. Lisäksi kurssilla valotetaan sitä, miten omasta hengitystavasta voi tulla tietoiseksi, ja miten omaa hengitystapaa on mahdollista parantaa. Tässä vielä tarkemmat tiedot luennoista:

• Aikuisena alkanut astma ja sen hallinta -uusia tutkimustuloksia käytäntöön, keuhkosairauksien erikoislääkäri Leena Tuomisto, EPSHP
  • Miten juuri minun astmaani tulisi hoitaa -hengityshoitajan puheenvuoro astman hoidosta, sairaanhoitaja Johanna Yli-Hakala, EPSHP
  • Astma ja liikunta, THM Mervi Puolanne, Hengitysliitto
  • Kysely- ja kertaustunti lääkeinhalaattorien käytöstä, farmaseutti, Eija Salo