Komentajan talosta rakennetaan sisäilmaltaan terve oppilaitosrakennus

29.09.2017
Oulussa on rakenteilla Ammattioppilaitos Luovin koulutusyksikkö. Rakennusprojektin tavoitteena on saada aikaan sisäilmaltaan ensiluokkaisen terve ja pitkäikäinen oppilaitosrakennus.

Ammattiopisto Luovi on osa Hengitysliittoa, joka toimii Komentajan talon rakennuttajana. Komentajan talo -projektissa on kiinnitetty erityistä huomiota kosteusvaurioiden ennaltaehkäisyyn muun muassa välttämällä perinteisten kellaritilojen rakentamista, rakentamalla kaksinkertainen salaojajärjestelmä sekä tekemällä ensimmäisen kerroksen alapohjasta tuulettuva. Lisäksi koulutusyksikköä on rakennettu hupun alla, säältä suojassa.

Lue juttu Komentajan talo- rakennusprojektista Luovi.fi:ssä. Projektin etenemistä voit seurata Hengitysliiton korjausneuvojan Heikki Raution blogissa Komentajan talo perustuksista katonharjaan.