Kutsu seminaariin: Sisäilma sairastuttaa – miten tuemme oireilevia ja sairastuneita?

12.11.2013
Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ratkaisuista, joilla tuetaan sisäilmasta sairastuneita.
Kansanedustaja Tuija Brax ja Hengitysliiton Homeesta sairastuneiden vertais- ja tukiverkostohanke järjestävät asiantuntijaseminaarin

Sisäilma sairastuttaa – miten tuemme oireilevia ja sairastuneita?

Seminaari järjestetään eduskunnan Kansalaisinfossa maanantaina 18.11. kello 13-15.

Keväällä 2013 eduskunnan tarkastusvaliokunta teki mietinnön rakennusten kosteus- ja homeongelmista. Nyt haluamme kääntää katseen rakennuksesta ihmiseen. Arvioiden mukaan Suomessa altistuu päivittäin home- ja kosteusvaurioille 600 000 – 800 000 henkilöä. Kuulemme jatkuvasti tarinoita sisäilman ja homeen sairastuttamien ihmisten kohtaloista. Haluamme löytää ratkaisuja näiden ihmisten kohtaamiin ongelmiin.

Lisätietoja seminaarista ja Homeesta sairastuneiden vertais- ja tukiverkostohankkeesta suunnittelija Katri Nokelalta, katri.nokela@hengitysliitto.fi, 020 757 5152.