Laskeudu kesälomille rauhassa – syvään hengittäen

8.06.2018
Tuija Rantamaa
Jos et ole vielä liittynyt hengitysyhdistyksen jäseneksi, liity nyt ja lataa itsellesi Hengitysliiton mobiilijäsenpalvelu Mopsi. Tarjoamme kaikille Mopsin ladanneille Tuija Rantamaan ohjaaman MediYoga-verkkointensiivikurssin ilmaiseksi.

Verkkointensiivikurssi sisältää kymmenen MediYoga-harjoituskertaa. Kaikkiaan harjoitusten kesto on yli kymmenen tuntia. Voit katsoa harjoituksia älypuhelimellasi missä vain ja milloin vain!

Miten pääsen katsomaan MediYogaa?

Jos et ole vielä minkään hengitysyhdistyksen jäsen, voit liittyä jäseneksi helposti täyttämällä tämän lomakkeen verkossa. Jäsenenä saat ladattua Mopsin älypuhelimesi sovelluskaupasta hakusanalla "Hengitysliiton jäsenpalvelu". Tarkemmat ohjeet Mopsin lataamiseen löydät alla olevasta videosta ja Mopsin esittelysivulta.

Mitä MediYoga on?

MediYoga perustuu syvähengitykseen, rauhoittumiseen ja yksinkertaisiin liikkeisiin, joita pystyvät tekemään myös liikuntarajoitteiset.