Lataa Hengitysliiton jäsenmobiilipalvelu Mopsi älypuhelimeesi

7.01.2019
Hengitysliiton mobiilijäsenpalvelu
Hengitysliiton mobiilijäsenpalvelu Mopsissa niin yhdistyksen kuin liitonkin jäsenpalvelut kulkevat aina mukanasi. Mopsia käyttää jo yli 1000 jäsentä. Lataa Mopsi älypuhelimesi sovelluskaupasta.

Hengitysliiton jäsenpalvelussa Mopsissa voit seurata yhdistyksesi tapahtumia ja liiton uutisia, tarkistaa jäsenetusi, päivittää jäsentietojasi ja lähettää terveisiä liitolle. Jäsenmobiilipalvelusta voit myös soittaa helposti Hengitysliiton neuvontapuhelimiin. Extrana tarjoamme kaikille Mopsin käyttäjille Tuija Rantamaan ohjaaman MediYoga-verkkointensiivikurssin.

Jos sinulla ei vielä ole Mopsia, voit ladata sen älypuhelimesi sovelluskaupasta hakusanalla "Hengitysliiton jäsenpalvelu". Tarkemmat ohjeet Mopsin lataamiseen löydät Mopsin esittelysivulta.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä projektitiedottaja Sampsa Stormbomiin. Sampsan tavoitat Hengitysliiton puhelinvaihteen kautta 044 407 7049.