Liikuntaklinikalla saat ohjausta ja neuvontaa liikuntaan

4.04.2018
Liikuntaklinikka
Tarvitsetko vinkkejä tai kertausta hengityksesi helpottamiseen: hengitystekniikkaan, limanpoistoon, ryhtiin tai rintakehän liikkuvuuteen? Tai onko sinulla herännyt pieni liikuntakipinä ja kaipaisit kannustusta liikunta-alan ammattilaiselta? Tule mukaan Hengitysliiton verkkoklinikkakokeiluun!

Jokaisen klinikan alussa on kaikille avoin yhteinen alustus liikunnallisesta teemasta ja kevyt käytännön harjoitus. Sen jälkeen on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta. Ohjaajina toimivat Hengitysliiton liikunnan asiantuntijat.

Verkkoklinikka on auki joka toinen keskiviikko. Yhteinen ja kaikille avoin osuus on klo 17–17.30. Yksilölliset ohjausajat ovat klo 17.30–18.30 välillä. Yksi henkilökohtainen ohjaus kestää 20 minuuttia. Ilmoittautumiset edellisviikon perjantaihin mennessä.

Alustuksen aiheet ovat:

• 11.4. Suojaudu katupölyltä (ilmoittaudu 6.4. mennessä)
  • 25.4. Lisää voimaa! Voimaharjoittelun perusteita (ilmoittaudu 20.4. mennessä)
  • 9.5. Hengitystekniikka kuntoon! (ilmoittaudu 4.5. mennessä)
  • 23.5. Ryhdikkäänä kohti kevättä – hyvän ryhdin merkitys (ilmoittaudu 18.5. mennessä)

Ilmoittaudu klinikalle verkkolomakkeella.