Miten sää- ja ilmastoriskit ja ulkoilman haittatekijät vaikuttavat hengityssairaan elämään – vastaa kuulemisviikon kyselyyn

30.01.2019
Kysely
Hengitysliiton vuosittainen kuulemisviikon kysely on täällä taas. Tällä kertaa selvitämme sää- ja ilmastoriskien sekä ulkoilman haittatekijöiden vaikutusta hengityssairaan elämään ja hengitysterveyteen.

Hengitysliitto selvittää hengityssairaiden hyvinvointiin ja hengitysterveyteen liittyviä kysymyksiä vuosittain alkuvuoden kuulemisviikoilla. Tänä vuonna Hengitysliitto kysyy sää- ja ilmastoriskien ja ulkoilman haittatekijöiden vaikutuksesta hengityssairaan elämään ja hengitysterveyteen.

Vastaamalla kyselyyn, autat meitä valmistelemaan hengitysterveysohjelmaa sää- ja ilmastoriskeihin liittyen.

Klikkaa kuulemisviikon 2019 kyselyyn tästä