Ravitsemus ja liikunta uniapnean hoidossa -asiantuntijaluento verkossa 12.10. klo 17

11.10.2017
Uniapneaa sairastavien Kela-kuntoutus loppui tämän vuoden alussa. Hengitysliitto tukee sairastuneita järjestämällä asiantuntijaluentoja, joihin jokainen voi osallistua etäyhteydellä.

Kolmannen luennon aiheena on ravitsemus ja liikunta uniapnean hoidossa. Luennoitsijoina toimivat ravitsemusterapeutti Salla Juselius, HUS ja suunnittelija Veera Farin, Hengitysliitto. Luentoa voi katsoa livenä omalla tietokoneella täällä tai etäkatsomoissa seuraavilla paikkakunnilla:

• Mäntän kirjasto, Seppälänpuistotie 16, Mänttä
  • Napapiirin Hengitysyhdistyksen toimisto, Pekankatu 8 B 15, Rovaniemi
  • Ravintola Tukkijätkän kabinetti, 2. krs, Kauppakatu 13, 18100 Heinola

Luennon seuraamiseen tarvitaan tietokone, tabletti tai mobiililaite, jossa on nettiyhteys, nettikamera ja kaiutin. Kaikista luennoista tehdään tallenteet, jotka ovat heti luennon jälkeen katsottavissa Hengitysliiton Youtube-kanavalla

Keskusteluilta uniapneasta

Luentojen lisäksi 2.11.2017 järjestetään keskusteluilta, jossa jokainen osanottaja voi jakaa kokemuksiaan sairaudesta. Keskusteluiltaan ilmoittaudutaan 30.10. mennessä tällä linkillä.