Sisäilma- ja korjausneuvontapuhelin neuvoo Sinua sisäilmaongelmissa

5.11.2018
Sisäilma ja korjausneuvontapuhelin
Tarvitsetko neuvoja salaojien tarkastamiseen? Pohdituttaako homekoiran käyttäminen rakennuksen kuntotutkimuksen tukena? Mietitkö, miten kuntotarkastus pitäisi teettää? Kysymyksiin saat vastauksia soittamalla Hengitysliiton Sisäilma- ja korjausneuvontapuhelimeen ma–to klo 9–15 p. 020 757 5181.

Sisäilma- ja korjausneuvontapuhelimessa korjausneuvojat neuvovat homevaurioihin, ilmanvaihto-ongelmiin, rakentamiseen ja muihin sisäilma-asioihin liittyvissä kysymyksissä ma–to klo 9–15 numerossa 020 757 5181. Jos puhelin on varattu, puhelu ohjautuu vastaajaan, johon voit jättää viestin.

Hengitysliiton ylläpitämien palvelupuhelinten olemassaolon mahdollistaa STEA-avustus. Palvelu on maksutonta. Soittaminen 0207-alkuisiin numeroihin maksaa 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti.