Tärkeintä on lähteminen – kerää lähtöpisteitä lokakuun aikana ja voita matkalahjakortti!

30.09.2019
postikortti
Lokakuussa siirrytään talviaikaan. Käytä kellojensiirron tuoma ylimääräinen tunti liikuntaan! Kerää lähtöpisteitä 1.–31.10. välisenä aikana. Osallistujien kesken arvotaan matkalahjakortti!

Vartti haravointia, työmatka pyöräilleen tai kauppareissu kävellen: tärkeintä on lähteminen – vähintään kerran päivässä! Pienikin liikunnan lisääminen ja istumisen vähentäminen edistää terveyttä. Osallistu Hengitysliiton ja Apteekkariliiton kampanjaan ja kerää itsellesi liikkeellelähtöpisteitä lokakuun ajan. Voit osallistua matkalahjakortin arvontaan.

Kampanja huipentuu kellojensiirtoviikonloppuun 26.–27.10., jolloin Hengitysliitto ja Apteekkariliitto yhteistyökumppaneineen järjestävät liikuntatempauksia eri puolilla Suomea. Kampanjassa on mukana jo 57 apteekkia ja 21 hengitysyhdistystä.
Tutustu osallistumisohjeisiin.