Tule mukaan sauvakävelykiertueelle

7.05.2019
Maailmalta
Sauvakävelykiertue
Keväällä käynnistynyt Suomen Ladun latuyhdistyksien ja Tahko Pihkala -seuran järjestämä kahdeksan paikkakunnan sauvakävelykiertue jatkuu pitkin vuotta. Hengitysliitto on yksi kiertueeseen kutsutuista järjestöistä.

Sauvakävelytapahtuma kaikilla paikkakunnilla klo 18-20

Seinäjoen Kyrkösjärvellä 7.5.
Kuopion Puijolla 8.5.
Oulun jäähallilla 9.5.
Rovaniemen hiihtostadionilla 22.5.

Maailman johtavat sauvakävelynasiantuntijat kuten Mika Venojärvi, Tiina Arrankoski, Leena Jääskeläinen, Juha Koivisto  ja Tuomo Jantunen

• kertovat uusista sauvakävelyn terveystutkimustuloksista
  • esittelevät hyviä sauvaharjoitteita
  • ohjaavat oikeisiin kävelytapoihin ja
  • kävelevät kaikkien osanottajien kanssa 1-6 km.

Niin nuoret kuin vanhat, hyvä- ja huonokuntoiset, aloittelijat ja ammattilaiset… kaikki olette lämpimästi tervetulleita! Omat sauvat mukaan. Myös lainasauvoja saatavilla. Tapahtumaan voi osallistua myös yhdessä hengitysyhdistyksen jäsenten kanssa. Kerää porukka ja osallistu yhdessä!

Ei pääsymaksua. Sään mukainen ulkoiluvarustus päälle.

Järjestäjät: Tahko Pihkala -seura, ICNW, Amazing Finland, Suomen Latu ja paikalliset latuyhdistykset.

Mukaan kävelemään on kutsuttu myös terveysjärjestöjä ja kuntia esimerkiksi Sydänliitto, Hengitysliitto, Reumaliitto, Diabetesliitto, Voimaa vanhuuteen -ohjelma ja Espoon kaupunki.

Lisätietoja: liikunnan suunnittelija Janne Haarala, janne.haarala(a)hengitysliitto.fi