Turvallisesti talvella – opi harjoittamaan tasapainoasi Hengitysliiton verkkoliikuntaklinikalla

Liikuntaklinikka
Vuoden viimeisellä verkkoliikuntaklinikalla opit harjoittamaan tasapainoasi niin, että voit liikkua turvallisemmin talven liukkailla keleillä. Liikuntaklinikka pidetään 12.12. klo 17 alkaen! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.12.

Koko syksyn ajan pyörinyt verkkoliikuntaklinikka on tarjonnut osallistujille vinkkejä hengityksen helpottamiseen: niin hengitystekniikkaan, limanpoistoon, ryhtiin kuin rintakehän liikkuvuuteenkin. Vuoden viimeisellä liikuntaklinikalla 12.12. klo 17 alkaen harjoitetaan tasapainoa.

Klinikan alussa kerrotaan kaikille avoimessa tietoiskussa yleisesti päivän aiheesta ja lopuksi pidetään kevyt käytännön harjoitteluosuus.

Sinulla on myös mahdollista saada henkilökohtaista neuvontaa Hengitysliiton liikunnan asiantuntijoilta.

Yhteinen ja kaikille avoin osuus on klo 17.00–17.45. Yksilölliset neuvonta-ajat ovat klo 15.30–16, klo 16–16.30, klo 17.45–18.15. Yksi henkilökohtainen neuvonta kestää 30 min. Henkilökohtainen neuvonta tapahtuu toiveiden mukaisesti joko puhelimessa tai Skypessä.

Ilmoittaudu viimeistään 10.12. tästä linkistä:

Ilmoittaudu Liikuntaklinikalle tästä