Uniapnean hoito -asiantuntijaluento verkossa 28.9. klo 17

26.09.2017
Uniapneaa sairastavien Kela-kuntoutus loppui tämän vuoden alussa. Hengitysliitto tukee sairastuneita järjestämällä asiantuntijaluentoja, joihin jokainen voi osallistua etäyhteydellä.

Toisen luennon aiheena on uniapnean hoito ja sen luennoitsijana toimii unihoitaja Marja Ketolainen. Luentoa voi katsoa livenä täällä.

Luentojen seuraamiseen tarvitaan tietokone, tabletti tai mobiililaite, jossa on nettiyhteys, nettikamera ja kaiutin. Kaikista luennoista tehdään tallenteet, jotka ovat heti luennon jälkeen katsottavissa Hengitysliiton Youtube-kanavalla. Ensimmäisen luennon Uniapnean vaikutukset terveyteen -tallenne on jo siellä nähtävissä.

Keskusteluilta uniapneasta

Luentojen lisäksi 2.11.2017 järjestetään keskusteluilta, jossa jokainen osanottaja voi jakaa kokemuksiaan sairaudesta. Keskusteluiltaan ilmoittaudutaan 30.10. mennessä tällä linkillä.