Uniapnean vaikutukset terveyteen -asiantuntijaluento verkossa 14.9. klo 17

13.09.2017
Uniapneaa sairastavien Kela-kuntoutus loppui tämän vuoden alussa. Hengitysliitto tukee sairastuneita järjestämällä kolme asiantuntijaluentoa, joihin jokainen voi osallistua etäyhteydellä.

Ensimmäisellä luennolla 14.9. klo 17 käsitellään uniapnean vaikutusta uneen, sydän- ja verenkiertoelimistöön sekä aineenvaihduntaan. Luennoitsijana toimii Oyl, LT, Uniyksikön vastuulääkäri Marisanna Schwenson, Keuhkoklinikka, TAYS. Luentoa voi katsoa livenä täällä.

Luentojen seuraamiseen tarvitaan tietokone, tabletti tai mobiililaite, jossa on nettiyhteys, nettikamera ja kaiutin. Kaikista luennoista tehdään tallenteet, jotka ovat heti luennon jälkeen katsottavissa Hengitysliiton Youtube-kanavalla.

Keskusteluilta uniapneasta

Luentojen lisäksi 2.11.2017 järjestetään keskusteluilta, jossa jokainen osanottaja voi jakaa kokemuksiaan sairaudesta. Keskusteluiltaan ilmoittaudutaan 30.10. mennessä tällä linkillä.