Uudessa Hengityskanavassa tarkastellaan astmaa eri näkökulmista

14.06.2018
Ikääntyneen astma ja astmalääkitys voi vaikuttaa myös muihin sairauksiin. Joskus astma voi myös jäädä huomaamatta kokonaan liitännäissairauksien takia. Tästä ja muista astmaan liittyvistä aiheista voit lukea uudesta Hengityskanavasta.

Hengityskanavassa tarkastellaan myös astmaa ja astmalääkkeiden käyttöä ammattiurheilun näkökulmasta. Lisäksi siinä on asiaa japanilaistutkimuksesta, jossa huomattiin yhteys tupakoinnin ja vaikeiden astmakohtausten välillä. Tutustu myös VESOTE Pirkanmaa -hankkeeseen, jossa Hengitysliiton suunnittelija Veera Farin on mukana. Hanke tuo esille myös kolmannen sektorin osaamista, kokemusta sekä palveluntarjontaa elintapaohjauksessa.

Hengityskanava on terveysalan ammattilaisille suunnattu julkaisu hengitysterveydestä. Sitä julkaisevat yhteistyössä Hengitysliitto ja Filha. Löydät Hengityskanavan osoitteesta www.hengityskanava.fi.