Uusia materiaaleja savuttomuudesta

10.01.2014

Äitiysneuvoloiden käyttöön on ilmestynyt raskautta ja tupakointia käsittelevä pieni lehtinen, Mikä onkaan parempi syy lopettaa tupakointi?. Lehtinen syntyi Suomen ASH:n, Hengitysliiton, Sydänliiton, Syöpäjärjestöjen sekä THL:n yhteistyönä.

Suomen ASH:n vuodenvaihteessa valmistunut pieni lehtinen, Nuuska ja sähkösavuke,  kertoo nuuskaan ja sähkösavukkeeseen liittyvistä väittämistä ja faktoista. Lehtinen toimii pienenä käsikirjana  ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään ajankohtaista tietoa näihin liittyen.

Tänään on oikea päivä -oppaasta on ilmestynyt uudistettu ruotsinkielinen painos, sekä täysin uusi venäjänkielinen kieliversio. Kieliversiot vastaavat sisällöltään suomenkielistä opasta.

Kaikkia edellä mainittuja oppaita voi tilata Hengitysliiton nettisivujen kautta maksutta (postikulut veloitetaan). www.hengitysliitto.fi/Julkaisut