Kielet

Vuoden viimeisessä Hengitys-lehdessä teemana keuhkoahtaumatauti

18.12.2018
Meiltä
Hengitys lehti 4 2018
Vuoden viimeisestä Hengitys-lehdestä voit lukea keuhkoahtaumataudin uudesta omahoidon hoitosuosituksesta. Lehden tositarinassa haastatellaan hoitosuosituksen asiantuntijatyöryhmässä mukana ollutta kokemusasiantuntija Oiva Lindqvistiä ja erikoissairaanhoitaja Merja Kukkosta.

Lue uudesta Hengitys-lehdestä myös kattava tietopaketti ravinnon vaikutuksesta aivojesi terveyteen, perehdy videopalvelu YouTuben alkeisiin ja katso, minkälaisia työkaluja HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti tarjoaa menestykseen.

Hengitys-lehti on hengitysyhdistysten jäsenille ja hengitysterveydestä kiinnostuneille suunnattu lehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Hengitys-lehdestä löydät juttuja hengitysterveyden edistämisestä ja hengityssairauksien hoidosta sekä sosiaaliturvasta. Lisäksi jokaisessa numerossa on hengitysairaiden selviytymistarinoita, liikunnallista asiaa sekä vinkkejä jäsenille.

Voit tilata lehden hintaan 35 euroa/vuosikerta tai liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi, jolloin saat lehden kotiisi jäsenetuna. Digi-lehti on luettavissa ilmaiseksi täällä: Hengitys-lehti 4/2018. Samalla voit tutustua myös Hengitys-lehden vanhoihin numeroihin.