Pääpalkintona jaettava hybridi-auto

Osta Heli-arpa 2021

Koita arpaonneasi ja tee samalla hyvä teko!

80 vuotta sitten tuberkuloosi herätti pelkoa ja mullisti monen suomalaisen elämän. Nyt koronapandemia on näyttänyt, että poikkeusolot voivat olla myös nykypäivää. Tartuntataudit vaikuttavat kaikkien, ei vain niihin sairastuneiden ja heidän läheistensä elämään.

Hengitysliiton vuosikymmeniä kestänyt tärkeä työ hengityssairaiden ja hengitysterveyden eteen jatkuu. Tartumme ajan ilmiöihin ja tarjoamme ratkaisuja, joita jokainen voi tehdä omassa elämässään. Hengittäminen on itsestäänselvyys, kunnes hengitysterveyteemme tulee häiriöitä.

Ilmaston lämpenemisen haitalliset vaikutukset hengitysterveyteen tuntuvat erityisesti ikääntyneillä ihmisillä ja pitkäaikaissairailla. Paljon on tehtävissä, kun toimimme ajoissa. Hyviä vinkkejä arjen hengitysterveyttä edistäviin valintoihin löydät Hengitysliiton sää- ja ilmastonriskiohjelmasta.

Hengitysterveyttä edistävää neuvontaa ja ohjausta sekä hengityssairaiden vertaistoimintaa tarvitaan ympäri Suomen.

Arpajaisten tuotoilla hankimme hengittämisen apuvälineitä. Laitteet luovutetaan yliopisto- ja keskussairaaloiden kautta niitä tarvitseville. Hengityssairaiden omahoidon tueksi lahjoitetaan myös hengitysterapialaitteita.

Tule mukaan auttamaan ja tekemään hyvää ostamalla Heli -arpoja. Osta tai tilaa arpoja Tavara-arvan sivuilta. Arpajaislupa RA/2021/180.

Joku seuraavista hienoista ja hyödyllisistä palkinnoista voi odottaa sinua:

arpajaisvoitot
arpajaisvoitot