heli arpa 2022 päävoitto auto

Osta Heli-arpa 2022

Koe kaksinkertainen ilo — voita ja auta!

Osallistumalla Heli-arpaisiin voit voittaa hienoja ja hyödyllisiä palkintoja. Samalla autat meitä työssämme hengityssairaiden ja hengitysterveyden puolesta. Arpajaisten tuotoilla hankimme muun muassa hengityksen apuvälineitä, jotka lahjoitamme sairaaloihin eri puolille Suomea.

Joka viides arpa voittaa. Tämän vuoden Heli-arpajaisten palkintoina on paljon hengitysterveyttä edistäviä tuotteita. Voit myös voittaa mukavia puutarhanhoitotuotteita ja liikuntavälineitä, jotka kannustavat lähtemään liikkeelle ja viemään keuhkosi pihalle.

Tuotamme jatkuvasti uutta materiaalia hengityssairauksiin ja hengitysterveyteen liittyvistä aiheista. Julkaisumme perustuvat uuteen tietoon ja tutkimuksiin.

Meillä kaikilla on kova tarve ja halu tavata toisiamme. Pandemian aikana olemme toteuttaneet vertaistoimintaa verkon välityksellä. Suurena toiveenamme on, että viimeistään kesän jälkeen voimme järjestää vertaistapaamisia ja toimintaa kasvotusten.

Voit voittaa itsellesi hienoja palkintoja ja autat meitä jatkossakin tekemään tärkeää työtä hengityssairaiden ja -terveyden eteen! Osta tai tilaa arpoja Tavara-arvan sivuilta. Tavara-arpajaislupa RA/2022/362.

Lämmin kiitos tuestasi ja hyvää arpaonnea!

Joku seuraavista hienoista ja hyödyllisistä palkinnoista voi odottaa sinua:

arpajaisvoitot 2022 kuva 1
arpajaisvoitot 2022 kuva 2
arpajaisvoitot 2022 kuva 3
arpajaisvoitot 2022 kuva 4