Heli arpa 2023

Osta Heli-arpa 2023

Oletko sinä seuraava päävoittajamme? Samalla tuet hengitysterveyttä!

Hengityssairaat eri puolella Suomea tarvitsevat erilaisia hengityksen apuvälineitä hengityksensä turvaamiseksi. Ostamalla Heli-arpoja autat hengityssairaita selviytymään arjessaan paremmin. Tukesi ansiosta voimme lahjoittaa tärkeitä apuvälineitä terveydenhuoltoon jatkossakin. Tammikuussa lahjoitimme hengityssairaiden hoidossa ja kuntoutuksessa tarvittavia apuvälineitä Vaasan keskussairaalalle.

– Hengitysliiton lahjoitus on erittäin tervetullut ja merkityksellinen. Nämä lahjoitukset parantavat klinikkamme hoitomahdollisuuksia kroonisesti keuhkosairaiden potilaiden hoidossa. Olemme hyvin kiitollisia näistä lahjoituksista, keuhkosairauksien- ja allergologian erikoislääkäri, ylilääkäri Johan Söderström kertoo.

Ostamalla Heli-arpoja annat tukesi myös hengityssairaiden tarvitsemalle neuvonnalle ja ohjaukselle sekä terveyden edistämisen hankkeille.

Osta tai tilaa arpoja Tavara-arvan sivuilta. Tavara-arpajaislupa RA/2023/276. Lue lisää arpajais- ja keräysluvista ja tietosuojaselosteesta.

En meinannut uskoa silmiäni arpaa avatessani. Kiitos teille, kun teette arvokasta työtä. Näin vanhemmiten olen huomannut, että hengitysilman on tärkeää olla puhdasta.

Helkama-polkupyörän voittanut Heli-arvan ostaja 

Tänä vuonna ulottuvillasi on laaja valikoima hienoja ja hyödyllisiä palkintoja:

Arpajaisten 2023 voittokuvasto
Arpajaisten 2023 voittokuvasto
Arpajaisten 2023 voittokuvasto
Arpajaisten 2023 voittokuvasto

Lämmin kiitos tuestasi ja hyvää arpaonnea!