Sisäilma

Sisäilma-osiossa saat tietoa sisäilma-asioista, sisäilmaongelmista, ilmanvaihdosta sekä kosteus- ja homevaurioiden korjaamisesta.

Vasemmanpuoleisesta valikosta pääset sivun sisältöihin. Muista myös muut Hengitysliiton palvelut:

Hengitysliitossa rakennuksiin ja korjausrakentamiseen liittyviin kysymyksiin ovat erikoistuneet korjausneuvojat, jotka neuvovat maksutta homevaurioihin, ilmanvaihto-ongelmiin, rakentamiseen ja muihin sisäilma-asioihin liittyvissä kysymyksissä.

Lisää tietoja kosteusvaurioista, niiden tutkimisesta ja korjaamisesta löydät Hengitysliiton ylläpitämästä projektisivustosta www.hometalkoot.fi.

Tietoa sisäilmasta sairastumisesta ja siitä, miten sisäilma-asioita selvitetään kotona, työpaikalla, päiväkodissa ja kouluissa löydät Näin selvität sisäilmaongelmia -osiosta.

Ratkaistaan yhdessä! -hankkeen (2018–2020) tavoitteena on auttaa kuntia löytämään ratkaisuja lasten ja perheiden tukemiseksi silloin, kun koulun sisäilma aiheuttaa oireilua. Hanketta toteuttavat yhteistyössä Hengitysliitto ry, Suomen Vanhempainliitto ry ja Homepakolaiset ry.

Sisäilmasta sairastuneita tukee vertaispuhelin

Hengitysyhdistysten vertaistuki homealtistuneille

Klikkaa ja lähetä meille palautetta

Tuettu Veikkauksen tuotoilla