Språk

Tankkaa vertaisvoimaa tarinoista verkossa

Kun syksy saa ja vaakasuora tuuli käy luihin ja ytimiin, hyvät tarinat lämmittävät. Liity sähköiseen tarinapiiriin kotisohvaltasi!

Luonto tekee hyvää ruumiille ja sielulle. 

Kokemustoimija Pirkko Moisio löytää iloa ja energiaa luonnosta. Taitavana valokuvaajana tuntemamme Pirkko kutsuu meidät virtuaalisille metsäpoluille kanssaan tiistaina 25.9. kello 18. Tule kuulolle ja keskustelemaan! 

Eeva-Liisa Peltosen Elämä kantaa –esitys on verkkotarinavuorossa tiistaina 16.10. kello 18. 

Keuhkoahtauma ja minä – vertaisuus voi auttaa on otsikkona kokemustoimija Ari Koivusen verkkotarinalla tiistaina 13.11. kello 18. Vertaistoiminnan moniottelija pohjustaa omalla esityksellään oivallisesti samalla viikolla vietettävää maailman keuhkoahtaumapäivää.

Ilmoittaudu mukaan tarinailtoihin sähköpostitse osoitteella paivi.suuniittu(a)hengitysliitto.fi. Saat osallistumislinkin tarinatalkoisiin aina esityspäivän aamuna.

Andningsförbundet i sociala medier

 • Facebook : 2755692697792585

  Hengitysliitto

  "Samalla kun olen jakanut tarinaani muille, olen käsitellyt omaa sairauttani", Hengitysliiton vertaistoiminnassa mukana oleva Ari kertoo uudessa podcastissa.

  Vertaiset ovat oman sairauskokemuksensa asiantuntijoita. "En ole terveydenhuollon ammattilainen, mutta minä voin jakaa arjen vinkkejä muille. Ei ole varmaa, toimivatko minun vinkkini, mutta niistä saattaa aueta uusia näkökulmia", Ari sanoo.

  Helena kertoo: "Hengitysliiton vertaistoiminnan avulla sain tietää, että jossakin on joku toinen ihminen, jolla on samanlainen elämäntilanne."

  Kuuntele YouTubesta Arin ja Helenan keskustelu: https://bit.ly/2RSU1xJ. Voit kuunnella podcastin eli äänitiedoston millä tahansa laitteella, jossa on internetyhteys.

  Kuuntele samalla aikaisemmat 3 podcastia, jotka kertovat vertaiskokemuksesta naisen näkökulmasta. Keskustelijat ovat Hengitysliiton kouluttamia kokemustoimijoita. Lue lisää vertaistoiminnasta:
  https://bit.ly/2ROXsoQ

 • Facebook : 2746429188718936

  Hengitysliitto

  "Minä olen sitkiä ihiminen."Pitkäaikaissairaus on opettanut paitsi sitkeyttä, myös armollisuutta itseä kohtaan, Elisa kertoo Hengitysliiton podcastissa.

  Hengitysliiton 3-osainen kuuntelusarja kertoo naisen elämästä sairauden kanssa:
  Miten kehon muutokset vaikuttavat naiseuteen? Muuttaako sairaus vahvemmaksi? Mikä auttaa vaikeina hetkinä, kun happi meinaa loppua?

  Hengitysliiton Minä, nainen -kuuntelusarjassa eli podcastissa kolmikymppiset Elisa ja Pirkko keskustelevat 64-vuotiaan Eevan kanssa naisen elämästä pitkäaikaissairauden kanssa. Keskustelijat ovat Hengitysliiton kouluttamia kokemustoimijoita.

  Kuuntele kaikki 3 podcastia Hengitysliiton YouTube-kanavalla: https://bit.ly/2Lv1KAR
  Podcastit ovat äänitiedostoja, joita voi kuunnella millä tahansa älylaitteella.