Tärkeintä on lähteminen – vähintään kerran päivässä!

Lokakuussa siirrytään talviaikaan. Käytä kellojensiirron tuoma ylimääräinen tunti liikuntaan! Kerää lähtöpisteitä 1.–31.10. välisenä aikana. Osallistujien kesken arvotaan matkalahjakortti!

Hengitysliiton ja Apteekkariliiton Lisäaikaa liikunnalle -kampanja täyttää 20 vuotta. Juhlavuoden teema on: Tärkeintä on lähteminen – vähintään kerran päivässä!

Näin osallistut

1. Tulosta itsellesi lähtöpistekortti.
2. Rastita korttiin lähtöpisteesi. Saat lähtöpisteen aina kun lähdet! Esimerkiksi kotoa töihin, kauppaan, kyläilemään tai harrastamaan. Pisteitä voi kerätä aikavälillä 1.–31.10.

Esimerkki: Matti Malliesimerkki lähtee aamulla töihin pyörällä, kävelee päivällä lähikauppaan ja tekee illalla puutarhatöitä. Matti lähtee yhteensä 3 kertaa kotoa liikkumaan eli saa saa 3 lähtöpistettä.

3. Kellot siirretään talviaikaan sunnuntaina 27.10. Kampanja huipentuu kellojensiirtoviikonloppuun 26.–27.10., jolloin Hengitysliitto ja Apteekkariliitto yhteistyökumppaneineen järjestävät liikuntatempauksia eri puolilla Suomea. Tutustu lokakuussa järjestettäviin tapahtumiin. Osallistu!

4. Kun olet kerännyt taulukkoon lokakuussa 31 pistettä, voit osallistua arvontaan. Rekisteröi lähtöpisteesi 15.11. mennessä tästä. Osallistujien kesken arvotaan Apollomatkojen 500 € matkalahjakortti. Tutustu arvonnan sääntöihin.

Kampanjallamme kannustamme hengityssairaita, heidän läheisiään ja hengitysterveydestään kiinnostuneita ihmisiä käyttämään talviajan tuoma lisätunti liikuntaan ja omasta terveydestä huolehtimiseen.

Tärkeintä on lähteminen – vähintään kerran päivässä!

Tärkeintä on lähteminen pyöräily lähtopistekortti   Tärkeintä on lähteminen kalastus lähtopistekortti   Tärkeintä on lähteminen sohva lähtopistekortti

Avaa lähtöpistekortti klikkaamalla kuvaa.

Tutustu tapahtumiin.

Klikkaa kuvaa ja tallenna juliste koneellesi.

Andningsförbundet i sociala medier