Oulun seudun harvinaisten keuhkosairaiden vertaisryhmä

Ajankohta:
16.12.2020 -
18:00 till 00:00
Paikka:

Microsoft Teams

Järjestäjä:
Oulun Seudun Hengitysyhdistys
Vastuuhenkilö:
Marika Kiikala-Siuko, p. 050 539 3071 tai marika.kiikala-siuko@hengitysliitto.fi
Kuvaus:

Pandemiatilanteesta johtuen vertaisryhmän tapaaminen järjestetään verkkotapaamisena (Teams-sovellus)

Mukana verkkotapaamisessa Hengitysliiton asiantuntija Marika Kiikala-Siuko

Harvinaisia keuhkosairauksia ovat mm. alfa-1-antitrypsiinin puute, bronkiektasiatauti, keuhkofibroosit, keuhkosarkoidoosi, primaari siliaarinen dyskinesia / Kartagenerin oireyhtymä ja trakeobronkomalasia / EDAC

Lisätietoja:

Oulun Seudun Hengitysyhdistys, p. 040 505 7495 tai oulunseutu@hengitysyhdistys.fi

Tarvitset osallistumista varten älylaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänilaite, mieluiten kuulokemikrofoni.

Voit ladata Teams-sovelluksen laitteellesi tai osallistua keskusteluun selaimella. Teamsia tukevia selaimia ovat Microsoft Edge ja Chrome. Ohje Teamsin lataamiseen ja liittymiseen löytyy täältä: https://bit.ly/3dUezzy.

Jos osallistut verkkokeskusteluun ensimmäistä kertaa, varaa hiukan aikaa yhteyden luomiseen ja testaamiseen.