Hengitysliiton jäsenpalvelu Mopsi

Hengitysliiton mobiilijäsenpalvelu Mopsissa mukanasi kulkevat aina valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut sekä oman yhdistyksesi ja Hengitysliiton tapahtumat.

Jäsenpalvelussa voit myös lukea Hengitysliiton uutiset, päivittää jäsentietojasi sekä lähettää meille terveisiä. Kaikki liiton tarjoamat neuvontapuhelimet löytyvät myös kätevästi mobiilijäsenpalvelusta.

Mopsi toimii Android 5 tai sitä uudemmissa Android-versioissa sekä iOS 9 tai sitä uudemmissa iOs-versioissa.

Android-käyttöjärjestelmä löytyy muun muassa Samsung-, Huawei- ja LG-merkkisistä puhelimista. Android-käyttöjärjestelmä on myös uusimmissa Nokia-merkkisissä puhelimissa. iOs-käyttöjärjestelmä puolestaan on Applen puhelimissa.

Vanhempiin käyttöjärjestelmäversioihin sekä Windows-puhelimiin voit ladata jäsenpalvelun selainversion. Selainversio tarjoaa samat sisällöt ja palvelut kuin sovellusversio. Voit siis käyttää mobiilijäsenpalvelua, oli kädessäsi sitten vähän vanhempi tai uudempi älypuhelin.

Mopsin käyttö päättyy toukokuussa 2021

Videossa opastetaan Mopsin lataamisessa ja käytössä.

Lataa Hengitysliiton jäsenpalvelu älypuhelimeesi – ohjeet lataamiseen

Täältä löydät sekä kirjalliset ohjeet Mopsin lataamiseen ja asentamiseen sekä ohjevideot.

Katso tästä ohjeet Mopsin lataamiseen ja asentamiseen Windowsille.

Katso tästä ohjeet Mopsin lataamiseen ja asentamiseen iOS-järjestelmiin.

Katso tästä ohjeet Mopsin lataamiseen ja asentamiseen Huaweille.

Ohje Android-käyttöjärjestelmille. Jos sinulla on Android-puhelin, lataa mobiilijäsenpalvelu GooglePlay-sovelluskaupasta. Sovelluksen löydät hakusanalla Hengitysliiton jäsenpalvelu.
Ohje iOS-käyttöjärjestelmille. Jos sinulla on Apple-puhelin, lataa mobiilijäsenpalvelu App Storesta. Sovelluksen löydät hakusanalla Hengitysliiton jäsenpalvelu.
Ohje vanhoille käyttöjärjestelmille ja Windows-käyttöjärjestelmille. Jos sinulla on vanhempi puhelin, Nokia tai Lumia tai vanha käyttöjärjestelmä, pääset mobiilisovellukseen lähettämällä tekstiviestin ”HL JÄSEN” numeroon 16323.

Tarvitsetko apua Mopsin käytössä?

Viestinnän asiantuntija Sampsa Stormbom auttaa sinua Mopsin käyttöönotossa ja käyttämisessä.

Lisätietoja

viestinnän asiantuntija Sampsa Stormbom
044 407 7049
sampsa.stormbom(a)hengitysliitto.fi