Tillgänglighetsutlåtande

Detta tillgänglighetsutlåtande gäller den 17 december 2020 publicerade webbtjänsten https://www.hengitysliitto.fi. Utlåtandet upprättades den 17 december 2020. Tillgängligheten till denna webbtjänst har utvärderats av Andningsförbundet och Avidly Oyj.

Hengitysliitto.fi omfattas av lagen om tillhandahållande av digitala tjänster, som kräver att offentliga webbtjänster ska vara tillgängliga.

Tillgänglighetsstatus för webbplatsen

Denna webbplats uppfyller tillgänglighetskriterierna på nivå AA enligt riktlinjerna för webbinnehållets tillgänglighet (WCAG) 2.1.

Upptäckte du en tillgänglighetsbrist i vår digitala tjänst?

Beskriv den för oss, så gör vi vårt bästa för att ta åtgärda den. Meddela tillgänglighetsbristen via e-post till tiedotus@hengitysliitto.fi.

Tillsynsmyndighet

Om du noterar tillgänglighetsproblem på webbplatsen, lämna först respons till oss, dvs webbplatsens administratör. Svaret kan dröja 14 dagar. Om du inte är nöjd med det svar du har fått eller inte får något svar alls inom två veckor kan du anmäla det till Regionförvaltningsverket i Södra Finland. På Regionförvaltningsverket i Södra Finlands webbplats förklaras exakt hur anmälan ska lämnas in och hur ärendet hanteras.

Tillsynsmyndighetens kontaktuppgifter:

Regionförvaltningsverket i Södra Finland

Enheten för tillgänglighetsövervakning
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
telefonnummer till växeln 0295 016 000.