Uusi rekisterijärjestelmä otetaan käyttöön syyskuussa

Uusi rekisterijärjestelmämme on nimeltään ”Kongressi” ja se saadaan käyttöön alkusyksystä 2022. Kilta-järjestelmä poistuu käytöstä heti, kun ”Kongressi” on otettu käyttöön. Jokaisen uuden järjestelmän käyttöönotto vaatii hieman opettelua ja käytännön harjoitusta, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin omatoimisesti.

Järjestämme yhdistysaktiiveille sekä valtakunnallisia verkkokoulutuksia että alueellisia paikan päällä järjestettäviä koulutuksia. Lisäksi lokakuun loppuun asti on mahdollista saada joka viikko tukea Teams-tapaamisten välityksellä. Kirjalliset ohjeet tehdään tueksi, sillä jokainen järjestelmä on omannäköisensä.

Valtakunnalliset verkkokoulutukset järjestetään viikolla 37 alla olevan aikataulun mukaisesti. Kunkin koulutuksen sisältö on sama, joten voit vapaasti valita itsellesi sopivan ajankohdan tai halutessasi osallistua useampaan koulutukseen. Koulutukset osallistumislinkkeineen tulevat näkyviin Yhdistysnetin tapahtumakalenteriin.

  • maanantai 12.9. kello 17.30–19.30
  • keskiviikko 14.9. kello 10–12
  • torstai 15.9. kello 14–16

Alueelliset paikan päällä järjestettävät koulutukset järjestetään järjestöpäivien yhteydessä. Tarkempi aikataulu julkaistaan järjestöpäivien ohjelman julkaisun yhteydessä elokuussa.

Suosittelemme, että jäsenrekisterinhoitajat ja henkilöt, joilla on yhdistyksensä luvalla Kilta-oikeudet osallistuvat sekä verkkokoulutukseen että alueellisiin koulutuksiin. Verkkokoulutuksessa saa ensituntuman uuteen ja voi keskittyä kuuntelemaan. Silloin paikan päällä voi jo kokeilla asioita helpommin käytännössä ja on tuki heti saatavilla.

Kongressin myötä yhteistyökumppanimme vaihtuu, sillä sen taustalta löytyy vuosikymmeniä suomalaista osaamista eli kuopiolainen yritys Data Prisma Oy. Kehätiedon Kilta-järjestelmä poistuu käytöstä heti, kun uusi järjestelmä on julkaistu liiton ja yhdistysten käyttöön.