Viestintä yhdistyksen jäsenille

Tältä sivulta löydät:

Hengitysyhdistys voi tuottaa jäsenilleen erilaista viestintämateriaalia. Materiaali voi olla monistettua tai painettua. Viestintämateriaali voi olla esimerkiksi uutiskirje, esite tai lehti.

Hengitysyhdistys voi myös jakaa liiton tuottamaa painettua materiaalia. Liiton tuottamat materiaalit löydät Hengitysliiton verkkosivuilta.

Ryhmätekstiviestit

Hengitysyhdistyksen on mahdollista tavoittaa omat jäsenet tai osan heistä Kongressi-rekisterijärjestelmän Postitoimistossa olevan tekstiviesti-toiminnon kautta. Yhteen tekstiviestiin mahtuu 160 merkkiä.

Ryhmätekstiviestien lähettäminen on maksullista. Yksi tekstiviesti maksaa 0,11€ (sis. alv) jokaista matkapuhelinnumeroa kohti. Hengitysliitto laskuttaa ryhmätekstiviestit 4 kertaa vuodessa. Jos laskun loppusumma on alle 20€, niin laskutus tapahtuu loppuvuodesta.

Sähköposti

Hengitysyhdistyksen on mahdollista tavoittaa omat jäsenet tai osan heistä Kongressi-rekisterijärjestelmän Postitoimistossa olevan sähköposti-toiminnon kautta.

Yhdistyskirje

Vuodenvaihteen jäsenkorttipostituksen yhteydessä lähetettävän yhdistyskirjeen tekemisen ohjeet annetaan syksyn Hengitysuutisissa.

Hengitysliiton jäsenpalvelu Mopsi on poistunut käytöstä. Lataa tästä ohjeet Mopsin poistamiseen puhelimesta.