Hyvää puhinaa liikkeellä Ilman päivänä! 

Ilman päivää 26.8.2024 eli sisäilmasta oireilevien päivää vietämme tänä vuonna Hyvää puhinaa liikkeellä! -teemalla. Tuolloin kannustamme hengitysyhdistyksiä järjestämään lähipuistossa jumpan kello 17–18. Puistojumppa voi olla Asahia yhdistykseen koulutetun ohjaajan opastuksella tai kuminauhajumppaa esimerkiksi liikunnan vertaisohjaajan ohjaamana.

Tavoitteena on liikuttaa valtakunnallisesti yhtä aikaa 600 hengitysyhdistyksen jäsentä tai omasta hengitysterveydestään kiinnostunutta henkilöä! Samana päivänä voi myös tulla kokeilemaan Asahia verkkotilaisuuteen kello 18.30–19.15.  

Hengitysliitto auttaa puistojumpan markkinoinnissa ja tarjoaa puistojumpan järjestäville yhdistyksille materiaalipaketin, joka sisältää esimerkiksi vastuskuminauhoja, heijastavia kasseja ja liikunnan vinkkivihkoja. Näiden avulla voi myös kiittää puistojumpan ohjaajaa. Materiaalipaketti lähetetään ilmoittautuneille yhdistyksille 31.5. jälkeen. 

Ilmoita yhdistyksesi mukaan tempaukseen. Ilmoittautumislomake julkaistaan 15.4. Yhdistysnetissä. Tempaus järjestetään yhteistyössä Asahi Nordicin kanssa.  

Lisätietoja antaa Veera Farin, veera.farin@hengitysliitto.fi, 044 407 7020.