Uutta ilmassa -ohjelma

Vähennä sää- ja ilmastoriskien tuomia haittoja.

”Uutta ilmassa” -ohjelma täydentää Hengitysliiton edelleen ajankohtaista ”Sitä on nyt ilmassa” -ohjelmaa sää- ja ilmastoriskeihin varautumiseen ja niiden vähentämiseen

Ilmaston lämpenemisen aiheuttamat muutokset vaikuttavat yhä useammalla tavalla meidän kaikkien arkeen. Käytännönläheinen ja helppolukuinen ohjelma tarjoaa vinkkejä, joita jokainen meistä voi toteuttaa omassa elämässään. 

”Uutta ilmassa” -ohjelmaan on vaikuttanut planetaariseksi terveydeksi kutsuttu ajattelu:  

  • ihmisten ja eläinten terveys on sidoksissa toistensa lisäksi myös ympäristöön  
  • ympäristössä tapahtuvat muutokset vaikuttavat merkittävästi terveyteen.  

Planetaarinen terveys muodostuu ilmastonmuutoksesta, luonnon monimuotoisuudesta, ihmisistä, eläimistä sekä puhtaasta vedestä, ilmasta ja ravinnosta.   

Niin kauan kuin on elämää, on myös toivoa. Olemme vastuussa tästä planeetasta myös jälkipolville. Meistä kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. 

  • Vie viestejä eteenpäin. 
  • Toteuta muutoksia arjessasi yksi tai useampi kerrallaan. 

Verkkotapahtumat syksy 2023

Seuraa tapahtumakalenteria ja tule mukaan kaikille avoimiin verkkoiltoihin. Luonto ja terveys -aiheisia asiantuntijaluentoja on luvassa useampia.

Sää- ja ilmastoriskejä on vielä mahdollista ennaltaehkäistä ja vähentää. Niiden aiheuttamien seurausten laatuun ja määrään sekä ihmis-, eläin-, että kasvikunnalle on vielä mahdollista vaikuttaa. 

”Uutta ilmassa”

Näin vähennät sää- ja ilmastoriskien tuomia haittoja ja viet terveysteot omaan arkeesi.

”Uutta ilmassa” -ohjelma on luettavissa myös englanniksi ja ruotsiksi:Nuori nainen pitelee pieniä kukkia käsissään sivuprofiili

Lahjoittamalla lisäät hyvää henkeä

Kiitos kun tuet työtä hengitysterveyden ja hengityssairaiden hyvän elämän puolesta. Kesälahjoitukset verkossa ja MobilePayn kautta: 56229.