Uutta ilmassa -ohjelma

Vähennä sää- ja ilmastoriskien tuomia haittoja.

”Uutta ilmassa” -ohjelma täydentää Hengitysliiton edelleen ajankohtaista ”Sitä on nyt ilmassa” -ohjelmaa sää- ja ilmastoriskeihin varautumiseen ja niiden vähentämiseen

Ilmaston lämpenemisen aiheuttamat muutokset vaikuttavat yhä useammalla tavalla meidän kaikkien arkeen. Käytännönläheinen ja helppolukuinen ohjelma tarjoaa vinkkejä, joita jokainen meistä voi toteuttaa omassa elämässään. 

”Uutta ilmassa” -ohjelmaan on vaikuttanut planetaariseksi terveydeksi kutsuttu ajattelu:  

  • ihmisten ja eläinten terveys on sidoksissa toistensa lisäksi myös ympäristöön  
  • ympäristössä tapahtuvat muutokset vaikuttavat merkittävästi terveyteen.  

Planetaarinen terveys muodostuu ilmastonmuutoksesta, luonnon monimuotoisuudesta, ihmisistä, eläimistä sekä puhtaasta vedestä, ilmasta ja ravinnosta.   

Niin kauan kuin on elämää, on myös toivoa. Olemme vastuussa tästä planeetasta myös jälkipolville. Meistä kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. 

  • Vie viestejä eteenpäin. 
  • Toteuta muutoksia arjessasi yksi tai useampi kerrallaan. 

Sää- ja ilmastoriskejä on vielä mahdollista ennaltaehkäistä ja vähentää. Niiden aiheuttamien seurausten laatuun ja määrään sekä ihmis-, eläin-, että kasvikunnalle on vielä mahdollista vaikuttaa. 

”Uutta ilmassa”

Näin vähennät sää- ja ilmastoriskien tuomia haittoja ja viet terveysteot omaan arkeesi.

”Uutta ilmassa” -ohjelma on luettavissa myös englanniksi ja ruotsiksi:Osta Heli-arpa 2024

Ostamalla Heli-arpoja annat tukesi hengityssairaiden tarvitsemalle neuvonnalle ja ohjaukselle. Tuotoilla hankitaan myös hengittämisen apuvälineitä hengityssairaille.