hymyileviä ihmisiä istuu pöydillä

Vertaistuki ja tapahtumat

Löydä oma tapasi osallistua! Valitse elämäntilanteesi sopiva kaikille avoin tapahtuma, tule mukaan virtuaalisiin verkkovertaisryhmiin tai paikallisiin toimintaryhmiin.

Hengitysliiton ja sen paikallisten hengitysyhdistysten tarjoama toiminta on tarkoitettu kaikille hengitysterveydestä kiinnostuneille. Sinun ei siis tarvitse olla hengityssairas tai sairastavan läheinen tullaksesi mukaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! 

Kaikille avoin toiminta

Tapahtumakalenteristamme löydät paljon toimintaa, joka on kaikille kiinnostuneille avointa. Voit hyödyntää myös sähköisiä materiaalejamme ja neuvontapuhelimiamme. Pysy ajan tasalla, seuraa uutisointia verkossa ja sosiaalisen median kanavissa!  

facebook logo
twitter logo
instagram logo
youtube logo

Jäsenille suunnattu toiminta 

Sinun on mahdollista liittyä joko suoraan jäseneksi paikalliseen hengitysyhdistykseen tai Hengitysliiton kannattajajäseneksi. Jos haluat, voit liittyä sekä jäseneksi että kannatusjäseneksi.

Toiminnassamme on mukana aktiivisia yhdistysihmisiä, liikkumiseen kaveria kaipaavia, leppoisasta yhdessäolosta pitäviä ja uutta tietoa janoavia, ihan tavallisia suomalaisia. Jotkut osallistuvat toimintaan säännöllisesti, jotkut oman aikataulunsa mukaan. 

Osa valtakunnallisesta toiminnastamme soveltuu erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Hyvänä esimerkkinä tästä ovat olleet vuosittaiset Hengitysmessut -koulutustilaisuus.  

Usein kysytyt kysymykset 

Kehen otan yhteyttä jäsenasioissa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@hengitysliitto.fi. Jos haluat hoitaa asiasi soittamalla, ota yhteys puhelinvaihteen kautta (puhelinnumero 020 757 5000) jäsenasiainhoitajaan.  

Miten teen osoitteenmuutoksen? Jos olet tehnyt virallisen osoitteenmuutoksen Postiin, muuta ei tarvita. Tiedot päivittyvät automaattisesti jäsenrekisteriimme. 

En voi täyttää sähköistä jäsenlomaketta. Miten pääsen jäseneksi? Voit tulostaa Liity jäseneksi lomakkeen tai tilata sen kotiisi. Lomakkeen voi palauttaa skannattuna sähköpostiin tai postittamalla sen maksutta osoitteeseen: Hengitysliitto ry, 5005132, 00003 Vastauslähetys.  

Jäsenyyden päättäminen

Voit koska tahansa päättää jäsenyytesi. Jäsenyyden päättämisestä pitää ilmoittaa kirjallisesti, sähköposti riittää osoitteeseen jasenasiat@hengitysliitto.fi. Allekirjoitusta ei tarvita. 

Päivitämme tiedon jäsenyyden päättämisestä jäsenrekisteriin mahdollisimman nopeasti. Jo maksettuja jäsenmaksuja ei palauteta. 

Jos jäsenmaksu jää maksamatta 2 vuodelta, katsomme jäsenyyden päättyneen automaattisesti. 

Jos henkilöjäsen on menehtynyt, jäsenyys päättyy automaattisesti, kun saamme siitä tiedon väestötietojärjestelmästä tai lähin omainen välittää siitä kirjallisen tiedon.